Tagging og beskyttelser

AGS - Anti Graffiti System erTrion Tensids omfattende produktlinje for forebygging og fjerning av grafitti.

Trion Tensid er markedsleder innen graffitifjerningsprodukter i Europa og tilbyr skreddersydde løsninger for     alle typer overflater.  Med AGS produkter kan du effektivt beskytte og rense ulike overflater mot uønsket tagging og grafitti, og bidrar til å bevare utseendet og estetikken til bygninger og miljøer.


Produktene i AGS-serien er designet for å være effektive og brukervennlige, og tilbyr en pålitelig løsning for å håndtere og bekjempe problemet med tagging og grafitti. Bedriften er ISO 9001 og ISO 14001 godkjent.

Tagging og beskyttelser

Biorens-system er en godkjent AGS entreprenør som har i tillegg til over 30 års erfaring vært på opplæring, teoretisk prøve og

praktisk eksamen hos Trion Tensid ab. Vi arbeider mye med vernede og fredede bygg og andre objekter som krever forsiktighet.

Det kan være å fjerne uønsket tagging, grafitti eller annen forurensing.. 

Trion Tensid AB produserer produkter av høyeste kvalitet og eksporter til hele EU. Godkjent ISO 9001 og 14001.Beskyttelser

Det finnes mange produkter som produsentene kaller beskyttelse.. En grafittibeskyttelse bør ha slike egenskaper:

Den skal være diffusjonåpen til mineralske underlag som betong, tegl, kompsittplater, naturstein.og skal kunne fjernes helt.     På harde underlag som metall trenger den ikke være diffusjonsåpen, så her anbefales  AGS 3550.                                          De produktene vi benytter kommer fra Trion Tensid AB,  Ved bruk av oss til jobben, fyller vi også ut en Egenerklæring.              Den forteller om batch nr, temperatur, hvor mange m2 og hvor mye produkt som er benyttet.                                              Kun godkjente entreprenører kan bruke dette. Dette sendes sammen med faktura.                                                    Produktene er ISO 9001 og 14001 godkjente. ( 14001 står for miljøvennlig )


Planlegger man et prosjekt, lag en testvegg og la oss demonstrere, å fjerne kun med varmt vann.


AGS 3502 er det best dokumenterte beskyttelsen, vil stoppe tusj, spray og tectyl. ( dette er det mest vanlige å tagge med )

                 Holdbarhet avhengig av vær, men vi regner 7 - 10 år levetid.


AGS 3514 er et spesialprodukt til kalkmaling og kalkpuss. Veldig diffusjonsåpen . Levetid ca 5 år


AGS 3550 er en permanent beskyttelse som er beregnet på skilt, dører, tog, T-bane mm.                                                 Utviklet av NASA til bruk på undersiden av romfergene, når de var aktive og da for å lette renhold før ny oppskytning.              Dvs. de tåler påkjenningen ved å gå gjennom atmosfæren..
 

Kulvert til nye Drammen sykehus

Impregnert med BPS 7712 og beskyttet med AGS 3502.

Komposittplate med AGS 3502

beskyttelse, her strøk nr 2

Bybrua Hønefoss      Malt opp og beskyttet med AGS 3502

                            AGS 3550

Permanent beskyttelse av harde flater

Dette er kjølemaskinen som på vinteren lager skøyteisen i Spikersuppa i Oslo.

Den ble behandlet med AGS 3550 for noen år siden av oss. Den ble selvsagt tagget og har stått en god stund for vi fikk jobben med å sanere den . Vi brukte ca 2 minutter å sanere, uten at noe ble skadet. Container er like fin og er like godt beskyttet. Produktet er utviklet i samarbeid med NASA til bruk på romfergene. Har du noe du er redd for ? Kontakt oss for spørsmål..

Impregnering/ hydrofobering

Impregnering er ikke en grafittibeskyttelse, selv om noen selger dette, som akkurat det.

Vann kan i betong og også tegl trekke langt inn, men også langt opp i kontruksjonen. Er vannet klorholdig vil betong bli mer porøs og vannet suges videre i kapilærene. Det som da skjer er at PH verdien i betongen synker og etterhvert vil armeringsjernene begyne å ruste, og sprenge bort betongen..

Vi har på lager BPS 7712 som er Silan/Siloxsan. produkt som legges i to strøk med lavtrykksprøyte og da vått i vått

Dvs produktet skal ikke tørke mellom strøkene. Etter ca 1 uke vil ikke vann klare å trenge inn i kontrusjonen, holder i ca 10 år.

Det finnes også andre produkter som er tøffere og har lenger holdbarhet. Bestillingsvare.